Skip to main content

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij alle facetten doorlopen zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Ga je voor watertanks of kies je liever voor jerry cans. Wil je RDW gekeurde stoelen zodat de (klein) kinderen meekunnen. Liever een kleinere bus? Dat kan natuurlijk ook! Laat je inspireren door ons portfolio.

Maak een afspraak

Volkswagen Transporter By “Campr”

Campr is een veelzijdige ombouw voor de legendarische VW transporter die compleet naar jouw smaak is aan te passen. Meer weten over dit concept. Neem dan een kijkje op de website van Campr.

Bekijk meer foto's

Fiat Ducato Camper L3H2

Deze Fiat Ducato L3H2 is voorzien van 3 officiële zitplaatsen. Door middel van twee draaistoelen wordt het een volwaardige zit. Daarnaast heeft deze camper inbouw een compressor koelkast, Thetford 2-pits gaskook plaat en een diepe spoelbak met snijplank. Daarnaast is er een kruidenrek gemaakt, dit zorgt voor een scheiding tussen de keuken en het bed. Het bed van 140 bij 193 is comfortabel en ruim.

Bekijk meer foto's

Ford Transit Camper H3L4

Deze camper inbouw is voorzien van extra RDW gekeurde stoelen, apart toilet, lengte bed, baby bed, buitenkeuken, twee compressor koelkasten van Dometic en luxe keuken. Materialen die wij in deze camper gebruikt hebben zijn, HPL surf met populierenplex, eiken & visgraat PVC.

Meer inspiratie

Mercedes Sprinter 4×4

Deze camper inbouw is voorzien van twee draaistoelen, een bankje, tafel, apart toilet met douche, groot bed, keuken met compressor koelkast van Dometic en veel opbergruimtes. Daarnaast zitten er zonnepanelen op het dak en heeft deze camperbus ook een luifel.

Meer inspiratie

Mercedes Sprinter L3 H2 Familie Camper

Deze Sprinter L3H2 is voorzien van 5 officiële zitplaatsen. Daarnaast is deze camper uitgevoerd met 2 kinderbedden en 1 lengtebed. Er is een ruime zit gecreëerd zodat chillen tijdens een slechte dag geen enkel probleem is.

Meer inspiratie

Peugeot Boxer Camper L2H2

Deze Peugeot Boxer is voorzien van zonnepanelen, twee dakramen, standkachel met een breedte bed van 193 cm lang, treinzit met uittrekbare tafel, standkachel en een mega keuken met CRX dometic compressor koelkast.

Bekijk meer foto's

Mercedes Sprinter Camper L2H2

Voor deze camper hebben wij bewust gekozen voor een andere indeling. De eigenaren hadden een duidelijke visie met betrekking tot de indeling. De U-bank kan omgetoverd worden tot bed. Het heeft een zeer ruime zit waardoor je super goed kan chillen. Door de keuken achter de voorstoelen te plaatsen blijft het ruimtelijk. Deze camper heeft zelfs een apart toilet.

Meer inspiratie
023 234 07 73marlies@campr.nlBezoek onze showroom

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Bel, mail of kom langs en we plannen een afspraak in.