Skip to main content

Ontdek de finishing touch voor jouw camper met de op maat gemaakte kussens van Campr! Wij bieden maar liefst 4 verschillende stoffen in een uitgebreid palet van 19 prachtige kleuren. Breng een bezoek aan onze showroom voor persoonlijk advies en laat je inspireren. Jouw camper verdient het comfort en de stijl die onze kussens te bieden hebben.

Maak een afspraak

Stof #1: Rebel Ribcord

Prachtige, zachte Ribcord in 21 kleuren leverbaar. 0,5 cm brede rib met mooie korte haren voor een zachte en volle grip. De rib ligt in de lengte van de rol. De stof is gemaakt van 100% Polyester en heeft hierdoor sterke eigenschappen. Deze stof is wasbaar op 30 graden en heeft een martindale test score van 100.000 toeren.

Maak een afspraak

Stof #2: Ribcord

De stof is gemaakt van 100% Polyester en heeft hierdoor sterke eigenschappen. Deze stof is wasbaar op 30 graden en heeft een martindale test score van 100.000 toeren.

Maak een afspraak

Stof #3: luxueuze wol

Deze luxe meubelstof bestaat uit 75% gerecycled wol. Het is te bestellen en vele kleuren en voldoet aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en onderhoud, waardoor ze lang meegaan en geschikt zijn voor bijna elk type bekleding. Het heeft een licht gemêleerde uitstraling waardoor het zich onderscheidt van scheerwol kwaliteiten.

Maak een afspraak

Stof #4: Soil eco

Deze prachtige gerecyclede stof is verkrijgbaar en 20 verschillende kleuren. Veelal wordt deze stof gebruikt voor kussens en voor gordijnen.

Maak een afspraak
Naam

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Bel, mail of kom langs en we plannen een afspraak in.