Skip to main content

De voordelen van het hefdak van Austops.

Wij werken met de hefdaken van Austops. Dit Britse merk bouwt kwaliteitsdaken die bestand zijn tegen de elementen van het weer. Met een ruime keuze aan kleuren en diverse opties stel je het dak samen zoals jij dat bij jouw bus vind passen.

  • laag profiel
  • maximaal 6 cm verhoging
  • hittebestendig glasvezel dak
  • all weahter doek
  • 5 jaar garantie
  • TÜV gekeurd
  • afwerking van het plafond met hoogwaardig kunstleder.
Maak een afspraak
Austops hefdak

Opties van het hefdak van Austops.

Standaard is het doek aan beide zijdes voorzien van een ventilatie-opening met vaste hor. Voor extra ventilatie kan de voorruit open geritst worden. Alle drie de openingen zijn van binnenuit met een rits af te dekken. De hefdaken worden standaard afgewerkt met een lamp in het hefdak en de draden voor de zonnepanelen.

Scenic view

Nóg meer van de omgeving genieten? Kies dan voor de extra rits en creëer een geweldig uitzicht vanuit je hefdak.

Luxe bed

Wil je meer comfort? Kies dan voor het luxe bed. Het matras ligt hierbij op een froli schotelsysteem. De schotels vormen zich naar jouw lichaam zodat je zorgeloos weg kan dromen.

Maak een afspraak

Kleuren van het doek

Extra opvallen met je hefdak van Austops? Met maar liefst twintig verschillende kleuren is er een ruime keuze aan kleuren voor het doek van het hefdak. En het mooiste is, het kost helemaal niks extra. Geen zin om te wachten op jouw custom hefdak, dan hebben wij standaard hefdaken op voorraad liggen met een wit dak en zwart doek.

Maak een afspraak

Kleuren van het hefdak

Het hefdak van Austops kan zonder meerprijs van een gelcoat in onderstaande unilak kleuren worden voorzien. Tegen een meerpijs is het ook mogelijk om het dak in elke gewenste kleur, inclusief metallic-kleuren, te laten spuiten.

Naam

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Bel, mail of kom langs en we plannen een afspraak in.