Allround Campertechnicus/ meubelmaker

Stel, je bent nu ergens aan het werk als meubelmaker of interieurbouwer. En je denkt, hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet alleen plezier heb tijdens het werk maar dat ik ook nog kan groeien en mijzelf ontwikkelen. Komt dat even goed uit! Camper & Co is namelijk op zoek naar een allround campertechnicus.

Camper & Co is een camperbouwer. Wij bouwen complete bussen in of passen ze aan. Alle voorkomende meubel bouw processen worden bij ons uitgevoerd. Van zitmeubels tot kasten, keukens en van allerlei andere zaken die onze klanten verzinnen. In onze goed uitgeruste werkplaats kun je alle facetten van het vak uitoefenen, veel nieuwe skills leren en een hoop lol maken.

Waarom zou je hier komen werken?

Camper & Co is anders dan andere bedrijven. Geen oude uitgezakte business maar een jong en fris team waar je met veel plezier kunt komen werken. De sfeer is ontspannen en voor lol is altijd ruimte.

Ok, klinkt goed maar wat zit er voor mij in?

Naast de goede lunch, gevulde koelkast en veel vrijheid? Als campertechnicus zul je veel verschillende facetten van het camper bouwen gaan doen. Naast meubels maken ga je ook elektra doen, loodgieterswerkzaamheden, lassen en nog veel meer.

Ik ben verkocht, hoe kom ik aanmerking?

Stuur je cv plus een korte motivatie middels onderstaande knop naar ons toe maar je mag ook iets anders bedenken! Bij geschiktheid zullen we je uitnodigen voor een gesprek en wie weet, ligt de wereld binnenkort aan je voeten 🙂

Vereisten

  • vak inhoudelijke (technische) afgeronde opleiding (harde eis)
  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • Werkervaring als meubelmaker, timmerman, etc.
  • Enthousiaste instelling
  • Graag willen leren en groeien

Overige info

Het gaat om een fulltime dienstverband. Rijbewijs B is een pre.