Skip to main content

1. Kennismaken en introductie werkwijze

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek doorlopen we alle mogelijkheden en krijg je een uitleg over de details en de werkwijze van een camper inbouw op maat. Tevens kun je diverse campers in aanbouw bekijken, om te zien welke kwaliteit je kunt verwachten van jouw camper op maat. Uiteraard ontvang je gespecificeerde offerte met hierin alle opties.

2. Offerte tekenen voor akkoord

Ben je fan? Dan gaan wij na officieel akkoord aan de slag met de voorbereidingen voor jouw camper. Denk hierbij aan het maken van een schets voor jouw camper. Deze zal gebruikt worden als startpunt voor jouw camper ombouw. Speciale wensen? Geef ze door en dan bespreken wij of dit gerealiseerd kan worden.

3. Het plan met alle details

Tijdens het tweede gesprek hebben wij een aantal opties voorgelegd met betrekking tot opties, kleur stalen en additionele wensen.

4. Schets creëren met de outlines van de bouw.

Uiteraard zullen wij een schets maken met een grove indeling van de bouw en de indeling van de kastjes. Vervolgens kan je jouw wensen nog kenbaar maken zodat wij dit kunnen meenemen in het ontwerp.

5. Het gaat beginnen

Afhankelijk van de afspraken zal de bus leeg opgeleverd worden. Heb je geen zin om het tussenschot en de huidige wandbekleding eruit te halen, geen enkel probleem. Dit kunnen wij in overleg ook doen.

6. Elke week een update.

Het gaat dan eindelijk beginnen. Elke week sturen wij een update van de vorderingen. Voordat wij gaan starten met het ontwerp van de meubels zullen wij nog overleg plegen over de exacte details. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Alles gaat in goed overleg in samenwerking met de project manager.

7. Time to be a camper

Als de camper klaar is zal deze gekeurd worden door de RDW. Dit zorgt ervoor dat de bus om gekeurd wordt tot camper zodat je gebruik kan maken van het kwart tarief van de belastingdienst.

8. Leer meer over hoe jouw camper werkt.

Tijdens de oplevering zullen alles rustig uitleggen over hoe jouw nieuwe camper werkt. Daarnaast bieden wij je graag hulp als je het even niet meer weet. Nieuwsgierig naar een selectie van afgeronde projecten? Neem dan een kijkje op de inspiratiepagina.

023 234 07 73marlies@campr.nlBezoek onze showroom

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Bel, mail of kom langs en we plannen een afspraak in.